Hizmetlerimiz

Proje & Mühendislik ve Taahhüt

A.G. ve O.G ELEKTRİK ABONELİĞİ proje hazırlama TEDAŞ,UEDAŞ mühendislik ve evrak takip danışmanlığı hizmetleri (Sayaç ayırma,ilave abonelik,bölüntülü abonelik vb.)

O.G ve Proje Tesis İşlerinin Kurulumu ve Projelendirmesi

Ag-Og Trafo Projeleri

SMM yetkili mühendislerimizce Elektrik Ruhsat projeleri, tesislerde Güç artırım/ Güç düşümü projeleri, Trafo Merkezleri ve Enerji Nakil Hatları projeleri, Trafo veya ENH deplasesi projeleri çizilmektedir. Alanında uzman ekiplerimizle uygulaması yapılmaktadır.

Busbar Projelendirme & Uygulama

Aydınlatma Projelendirme & Uygulama

Ölçüm ve Raporlama

Topraklama Ölçüm ve Raporlama

YÜKSEK GERİLİM İŞLETME SORUMLULUĞU:

50kVA-50MVA trafo işletme sorumluluğu

Yasa gereği özel trafoya sahip tüm firmaların trafolarından sorumlu elektrik mühendisi bulundurma zorunluluğu vardır. Bünyesinde elektrik mühendisi bulundurmayan firmalar bu hizmeti yüksek gerilim işletme sorumluluğu yetkisine sahip mühendislik firmalarından alabilmektedirler.
Firmamız deneyimli mühendisleri ile yıllık sözleşmeye tabi tutulan yüksek gerilim işletme sorumluluğu hizmetini sanayi tesislerine vermektedir. Çağlar Mühendislik olarak çalıştığımız firmaların trafo bölgesinde gerekli iş sağlığı güvenliği önlemlerini alarak her ay raporlama yapmaktayız.

Kompanzasyon Takip Danışmanlığı (Aktif-Reaktif Enerji Takibi)

Firmamız bünyesindeki deneyimli personel ile kompanzasyon sistemleri düzenli aralıklarla takip edilerek, aylık enerji tüketiminin kontrol altına alınması ve endüktif veya kapasitif cezaya girmenizin önüne geçmekteyiz.

Elektrik Fatura Takibi

Müşterilerimizin faturaları temin edilmekte ve deneyimli personeller ile aylık düzenli kontroller sağlanıp cezai yükümlülük altına girmenizin önüne geçilmektedir.

Paratoner ve Topraklama Projelendirmesi & Uygulaması

Data Sistemleri Projelendirmesi & Uygulaması

Yangın Algılama ve Acil Aydınlatma Yönlendirme Projelendirmesi

Güvenlik ve Kamera Sistemleri Projelendirmesi & Uygulaması

PLC ve Scada Otomasyon Projelendirmesi & Uygulamaları

HEMEN ARA
×