Hakkımızda

Hakkımızda

Çağlar Mühendislik

ÇAĞLAR MÜHENDİSLİK ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT firması . 1996’da başlayan serüven her gün daha iyiye, her gün daha ileriye anlayışıyla yoluna devam eden firmadır.

1996 yılında ELEKTRİKÇİ çıraklığı ile başlayan meslek hayatı günümüze uzanan tecrübe, bilgi birikimi ve deneyime sahip firmadır.

ÇAĞLAR MÜHENDİSLİK: Elektrik mühendisliği hizmetleri, proje ve taahhüt işleri, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri, AG ve OG enerji nakil hatları tesisi, trafo ve dağıtım merkezi tesisi, aydınlatma ve elektrifikasyon tesisleri, trafo merkezleri işletme ve bakımı, malzeme temini ve elektrik tesisi abonelik işleri konularında hizmetler sunmaktayız.

Emniyet & Güvenlik, Kalite ve Ekip çalışması konusunda şirket taahhütlerini Ayrıca Çevre & İş Sağlığı ve Güvenliği ile müşteri memnuniyeti konularının şirket içi uygulamalarına ve hedeflerine yönelik “Çevre & İş Sağlığı ve Güvenliği Politikası” oluşturulmuştur.

Saygılarımızla,
Lütfü ÇAĞLAR
Kurucu Yönetici

Vizyonumuz

Sektörümüzdeki hedefimiz; Rekabet ortamında etik değerlerimizden ve kaliteden ödün vermeden, toplum ve ülkemiz için artı değerler üretmek ve tüm sektörlerimizdeki müşteri memnuniyetini muhafaza etmektir. Uzman kadromuzla doğru, güvenilir ve etik değerlere uygun, çözüm odaklı danışmanlık hizmeti vermek.

Misyonumuz

Müşterilerimizi en güvenilir ve kaliteli hizmeti sunarak ilk önce tercih edilen elektrik mühendislik taahhüt firması olmak.

Ayrıcalıklarımız

Neden Çağlar Mühendislik ?

Çağlar Mühendislik olarak, elektrik mühendisliği hizmetleri, proje ve taahhüt işleri, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri, AG ve OG enerji nakil hatları tesisi, trafo ve dağıtım merkezi tesisi, aydınlatma ve elektrifikasyon tesisleri, trafo merkezleri işletme ve bakımı, malzeme temini ve elektrik tesisi abonelik işleri konularında tecrübeli kadromuz ile uzun yıllardır siz değerli müşterilerimize hizmet sağlıyoruz. Bu zamana kadar yüzlerce firma ile başarılı bir şekilde çalıştık. Sizlerle de bu alanda iş ortaklığı yapmak en büyük amacımız.

Profesyonel Hizmet

Müşterilerimize kaliteli ve profesyonel hizmet sağlıyoruz.

Müşteri Memnuniyeti

Verdiğimiz hizmetten müşterilerimiz son derece memnun.

Alanında Uzman Kadro

Alanında uzman, gerekli eğitimleri almış personellerle hizmet veriyoruz.

Uygun Fiyatlar

Uygun fiyata kaliteli hizmet sunmak temel amacımız.
0 +

Yıllık Sektör Tecrübesi

0 +

Mutlu İş Ortağı

0 +

Proje Tamamlandı

0 %

Memnuniyet

HEMEN ARA
×